Rådgivning

ingrid_vinterEkonomisk rådgivning är en av de tjänster som vi erbjuder. Det kan handla om allt från framtida investeringar till nedskärningar. Vi hjälper er hantera alla de ekonomiska aspekterna. Boka gärna ett möte. Det kan ge er mer än ni tror!

Bokföring

paperLöpande bokföring kan vara tidskrävande och det har inte alla företagare tid med. Därför hjälper vi gärna er med detta så att ni får tid över till det ni huvudsakligen vill göra för att utveckla ert företag. Er idé eller vision ska inte hejdas av pappersarbete.

Deklaration

sparande-hushallenDet kan kännas komplicerat att fyll i alla uppgifter till företagets deklaration. Ni kan få hjälp med deklarationen hos oss. Det är viktigt att den kommer in i tid till skatteverket.

Löner

ekonomiLöneutbetalningar kan vi hjälpa er med löpande under åren. Vi ser till att era anställda får sin lön på rätt sätt i rätt tid.

Bokslut

resultAlla som driver näringsverksamhet ska upprätta en bokföring. Det gäller alltså alla företagsformer. Bokföring har du framför allt för att du ska kunna följa upp verksamheten och styra verksamheten mot de mål du ställt upp. Det finns även lagar som styr bokföringsskyldigheten.

Bokslutet är en sammanställning av bokföringen. Detta görs både för skatteverkets del och för er egen del. Genom resultatet av bokslutet kan ni ta ekonomiska beslut för företagets framtid.

Fakturering

fakturaFakturering gör alla företag i någon form. Vi kan hjälpa er med all er fakturering och uppföljning av era fakturer. Vi ser till att ni får betalt för er vara/tjänst.

Momsredivisning

skatteverketDet gäller att ha koll på sina inkomster och utgifter för att kunna lämna en korrekt momsredovisning till skatteverket. Vi kan hjälpa er med bokföringen och således kan vi sköta momsredovisningen åt er.

© Copyright - Ingrup Företagsrådet AB